De websites komen tot stand in een persoonlijke en informele sfeer. Wij vinden het belangrijk dat de klant de tijd en ruimte krijgt zijn eigen ideeën te ventileren zodat er uiteindelijk een zeer eigen, helder ontwerp wordt gerealiseerd. De tot stand koming van een website is in 4 stappen samen te vatten:

stap 1: de kennismaking
In een kennismakingsgesprek worden wensen, ideeën en mogelijkheden besproken. De nadruk ligt op het inwinnen van informatie over de aard van uw bedrijf en het onderwerp van uw website, uitgaande van uw persoonlijke smaak en uitgangspunten waarmee u uw werk doet. Maar ook het type informatie (o.a. tekst en foto’s, nieuws, agenda) dat u op uw website wilt publiceren en de stijl die gebruikelijk is in uw branche worden onderzocht.

stap 2: het ontwerp
Naar aanleiding van het persoonlijk gesprek maken wij een eerste concept. Op basis van dit ontwerp bent u vrij te reageren en aan te geven wat u wel en wat u niet bevalt. Het concept wordt net zolang aangepast tot de website volledig naar uw wens is.

stap 3: de realisatie
De realisatie van de website bestaat uit het invoegen van de inhoud. Zodra de inhoud klaar is kan de website worden gepubliceerd op het wereld wijde web. Daarbij kunnen wij vanzelfsprekend ook helpen bij het verkrijgen van een domeinnaam, hosting, e-mail en het aanmelden bij de zoekmachines.

stap 4: de implementatie
U krijgt uitleg over de werking van het Content Management Systeem zodat u zelf in staat bent om de website te onderhouden en voorzien van inhoud. Wij kunnen u daarbij adviseren over vindbaarheid door Google, structuur en leesbaarheid.

Gebruikte technieken: sql, html, javascript, flash en actionscript, php, xml